vrijdag 19 juni 2015

Even gek doen ......

Ik weet dat het niet in mijn trainingsschema stond, maar mezelf een beetje kennende was het wel goed.

Na anderhalve week niet gelopen te hebben vanwege een luchtweg infectie, begon ik te twijfelen. Was anderhalve week uit mijn trainingsschema niet te lang, had het nog wel zin om door te trainen voor de halve marathon en zou ik het wel gaan redden.

Tegen deze ruis in mijn hoofd is natuurlijk maar een ding te doen en dat is lopen, zover lopen dat ik mezelf ervan overtuig dat het allemaal nog te halen is.

Borkel en Schaft Hardlopen door margotzn op Garmin Connect - Details

En dat heb ik donderdag dus gedaan. Ik hoefde van mezelf niet hard, maar wilde vooral ver. Weten dat ik de halve marathon uit kan lopen, de tijd doet er dan nog even niet toe.

Aangezien ik weet dat mijn familie zuinig op me is, heb ik mijn vader gevraagd om met me mee te fietsen, als back up, stel dat er onderweg iets niet goed met me zou gaan.

We hadden afgesproken dat ik richting hun huis zou lopen, dus op 1,5 kilometer stond hij op me te wachten. En hoe gezellig is het dan, als hij er niet alleen staat, maar als ook mijn moeder gezellig mee gaat.

Met z'n drietjes hebben we de overige 15 kilometer afgelegd. Door het schitterende natuurgebied van de Malpie, door Borkel & Schaft en dan terug Valkenswaard in.(deze foto's heb ik niet zelf gemaakt, maar geplukt van het  internet, de malie is zo mooi, dat het ook heerlijk is om er gewoon van te genieten)


Ik hat het na afloop natuurlijk behoorlijk warm, maar zij hadden 2 koppen koffie nodig om een beetje op temperatuur te komen.

Ik heb mijn vertrouwen terug en een schitterende loop samen met mijn ouders om op terug te kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen