zaterdag 13 juni 2015

Verplichte pauze

Zou ik vorige week te enthousiast zijn geweest met het plannen van die heerlijke wedstrijden? In ieder geval ben ik afgelopen week door mijn gezondheid verplicht om rust  te nemen.

Vorige week was Femke ziek en bleek zij een virale infectie aan de lichtwegen te hebben. Goed ziek, veel pijn en het duurde best lang (tenminste, ik vind een week voor een infectie best lang). Aangezien wij in het begin aan een keelontsteking dachten, geen rekening gehouden met eventueel infectie gevaar, dus gewoon lekker geknuffeld.

Helaas bleek het dus geen keelontsteking te zijn en was het wel besmettelijk. Tja en een mama die zieke meisjes knuffelt is dan dus snel de klos.

Vorige week zaterdag begon mijn keel en al snel trok dat door naar neus en oren, om nog maar niet te praten over de hoofdpijn en pijn in de longen als ik weer eens even flink moest hoesten.

Eigenwijs als ik ben, wilde ik niet thuis blijven en ben dus gewoon gaan werken. Totdat ik woensdag naar Femke d'r nieuwe school moest voor een kennismaking en ik dacht wel even snel op de fiets te gaan (school ligt nog geen kilometer bij ons huis vandaag).  Dat was een flinke tegenvaller. Ik had helemaal geen adem om te fietsen. Gelukkig was het dus niet ver en kon ik heel rustig aan doen, maar eenmaal weer thuis was is gebroken en bleek toch echt dat rust het enige medicijn zou zijn om van mijn klachten af te komen.

Donderdag dus toch maar ziek gemeld en veel geslapen en het tuinbedje opgezet. Vrijdag ging het al weer wat beter en  gisteren viel het me niet tegen om nieuwe kleren voor Frank te gaan kopen.

Nog even niet sporten, want dat lijkt me nog net een brug te ver, maar voor de rest kan ik gelukkig weer vooruit. Hopelijk kan ik jullie eind van de week weer vertellen hoe het met mijn trainingsschema gaat.


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen