donderdag 3 december 2015

Iets nieuws

Altijd in beweging. Ben ik niet letterlijk in beweging door buiten mijn kilometers te lopen, dan ben ik wel in gedachten in beweging door gewoon te leven en van alles wat op mijn pad komt uit te proberen.

Een tijdje geleden kwam zo Stampin' Up op mijn pad. Een schitterend merk van stempels, maar eigenlijk is het veel uitgebreider dan alleen stempels. Je kunt bij dit merk terecht voor alles wat je kunt gebruiken voor het maken van kaarten en inmiddels ook voor Project Life.

Omdat de spullen die ze bij Stampin' Up verkopen zo mooi op elkaar afgestemd zijn, kun je er schitterende dingen mee maken. Heerlijk om dus mee bezig te zijn.

Inmiddels ben ik zo aan de spullen verknocht, dat ik naast de lol om er zelf wat mee te maken ook veel lol heb aan het verkopen van de schitterende producten. En om te laten zien wat je er allemaal mee kunt doen, heb ik dus een nieuw blog gemaakt, dat naast dit blog met mijn eigen belevenissen zal bestaan.

Heb je zin om een keer te komen kijken (het moet nog flink gevuld gaan worden). Kom dan even langs door op de volgende link te klikken: www.margotstampinlife.blogspot.com

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen